Quote:
Originally Posted by Deni
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy ha vki tart egy ilyen "elfekvő orit" (mert másnak nem nevezném, hiszen nagy játék nincs vele..) és a kicsi orikkal megy körbe-körbe, az többet játszik, mint az akinek folyamatosan minden szinten, A-t is beleértve telejsíteni kell a nehezített szintlépés feltételeit..
és sztem JÁTÉK az A-ban pl nem abból lesz, hogy az "elfekvő orik" lépkednek előre 5k kör alatt 500hekit, hanem abból, ha azt _MINDEN_ személyiségért küzdő országnak teljesítenie kellene és nem csak ott tartani egyet..
|
Ez enyhén szólva DURVA leváltása...
Míg az egyoris csak Aba kell figyeljen feszülten, körönként, és közbe lejebb, ahol jóval kevesebb figyelemmel is lehet sikeres, úgya a többorisnak FENNT KELL tartania magát, és mindezt amellett, hogy kicsit is gondozza!!!
A többioris a folyamatos feszített munkát válassza, cserébe a TI véleményetek szerint "csücsül a seggén" az Aba, míg szedi a személyiséget.
Ti meg ugye naivan ragaszkodtok, ahhoz hogy csak 1 orival játszotok, mikor mennyivel könyebb Aba fenntartani 1 vegetálot...
Öszintén, enyivel jobb ha 1 orid van? miért nem a "könyebb, kényelmest" választjátok? én valahogy hüjének titulálnám magam, ha mindenáron a nehezebbet választanám... valami itt illogikus benne...
Offnak vége...
Maradok annál, hogy azt támogatom, hogy A-B-be is a nehezebb feltételeket kelljen teljesítenie, ahhoz, hogy léphessen személyiségért.