View Single Post
Old 09-27-2006, 08:55
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy ha vki tart egy ilyen "elfekvő orit" (mert másnak nem nevezném, hiszen nagy játék nincs vele..) és a kicsi orikkal megy körbe-körbe, az többet játszik, mint az akinek folyamatosan minden szinten, A-t is beleértve telejsíteni kell a nehezített szintlépés feltételeit..
és sztem JÁTÉK az A-ban pl nem abból lesz, hogy az "elfekvő orik" lépkednek előre 5k kör alatt 500hekit, hanem abból, ha azt _MINDEN_ személyiségért küzdő országnak teljesítenie kellene és nem csak ott tartani egyet..
Ez enyhén szólva DURVA leváltása...
Míg az egyoris csak Aba kell figyeljen feszülten, körönként, és közbe lejebb, ahol jóval kevesebb figyelemmel is lehet sikeres, úgya a többorisnak FENNT KELL tartania magát, és mindezt amellett, hogy kicsit is gondozza!!!
A többioris a folyamatos feszített munkát válassza, cserébe a TI véleményetek szerint "csücsül a seggén" az Aba, míg szedi a személyiséget.
Ti meg ugye naivan ragaszkodtok, ahhoz hogy csak 1 orival játszotok, mikor mennyivel könyebb Aba fenntartani 1 vegetálot...
Öszintén, enyivel jobb ha 1 orid van? miért nem a "könyebb, kényelmest" választjátok? én valahogy hüjének titulálnám magam, ha mindenáron a nehezebbet választanám... valami itt illogikus benne...

Offnak vége...
Maradok annál, hogy azt támogatom, hogy A-B-be is a nehezebb feltételeket kelljen teljesítenie, ahhoz, hogy léphessen személyiségért.