Quote:
Originally Posted by Colony
"
Csak egy egy országosnak nem 5000 kör alatt kel 2-3 %-ot haladnia az A-ban!!!!!!!!!!!
|
Plussz megtartani a pozicióját amíg a másik orija ujra utoléri (minimum: fél év) és közben ugyanazt az utat bejárni, mint neked 1 orisnak kell az alsóbb szinteken.
Nézzük mit vállalsz te...
- az 1A-ban 2400 hekitől mindig ujra fel kell kapaszkodnod az éppen aktuális értékig amivel léphetsz aztán jónapot és lelépsz. Ez nehezebb valóban, mintha ott maradnál és "csak" feleannyit kéne mondjuk haladnod előre.
- az összes többi csopiban eléred a személyisészámodnak megfelelő méretet
Mit vállal a több oris...
- az 1A-ban eléri és megtartja a személyiségszámának megfelelő poziciót minimum fél éven keresztül, aztán vagy közben halad még annyit előre amennyi az uj személyiségszámának szintjéhez kell. Ez nyilván optimális esetben kevesebb,mint neked. Persze lehet több is ha leverik fél év alatt párszor.
- az összes többi csopiban eléri a személyisészámának megfelelő méretet
és a 2B-ben 2x annyi ideig marad mint TE Ez az idő mondjuk elég lehet arra, hogy behozd az előnyt (ha egyáltalán van előnye és nem verték szarrá) amit az 1A-s ori fennhagyása jelent számára.
Javaslom egyszer próbáljatok ki egy komolyabb ideig fennmaradni az 1A-ban és fejlődjetek! Ne csak 1000 körig... Mindjárt rájöttök majd,hogy nem olyan eccerű dolog az, mint ahogy itt összehordjátok.
Részemről asszem leírtam ezzel kapcsolatban mindent, ha ezzel nem sikerült jobb belátásra bírni titeket akkor én már kevés vagyok ehhez sajnos

Mindenesetre azt vegyétek figyelembe, hogy érdekek nélkül beszéltem. Nincs kékszámos orim sőt jelenleg 1A-s sincs. Teljesen külső szempontból elemeztem a dolgot.