View Single Post
Old 09-27-2006, 08:30
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Colony View Post
Arra irányult az egész beszélgetés, hogy nehezítsük a személyiség szerzés feltételeit. Ezt támogattuk és építgettük a lehetőségeket, megbeszéltük a %-okat.
Ha támogattátok akkor miről beszélünk most?
Jelenleg is kap a 2B-s fellépő személyiséget... Ha eddig nem volt ez gond akkor most miért lett hirtelen az? Ja, hogy feljebb kell mennetek ezentúl az 1A-ban? Nem csak nektek! Mindenkinek! Annak is aki otthagyja az oriját! És tudod mit őrizd meg egyszer az országodat az 1A-ban 10K hekin fél évig! Utánna mond, hogy nekik milyen könnyű... 1000 körös tapasztalatokkal 2500 hekiig megjárt 1A-val nehogymár meg tudja ítélni bárki milyen könnyű annak aki 3x akkora orira vigyáz odafenn!

Egyébként félreértés ne essék nekem nincs forgolódós országom, de van igazságérzetem és ismerem azokat a dolgokat amiről véleményt mondok. Tulajdonképpen nekem édesmindegy kap e plusz személyiséget a 2B-ből lépő vagy sem, de azt tudom,hogy azzal a játékossal szemben aki 2 évig gürizik, hogy az 1A tetejére jusson igen nagy kicseszés ha nem kaphat uj személyiséget a másik orija azért, mert felvállalta, hogy teljesíteni fogja a játék FŐCÉLJÁT!!!