View Single Post
Old 09-27-2006, 08:29
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Colony View Post
Mivel én is egy országos vagyok, válaszolnék.
Senki nem mondta, hogy nekünk ez könnyítés lenne! Az első hozzászólás felejtős, mert gyorsan lelett reagálva. Arra irányult az egész beszélgetés, hogy nehezítsük a személyiség szerzés feltételeit. Ezt támogattuk és építgettük a lehetőségeket, megbeszéltük a %-okat.
Ha ez a rendszer igy megvalósul akkor a B-ből való fordulást erölteti.
A játékosokat játékra akarták bírni, de ez nem segíti elő. Egy több személyiségű országnak a B-ből fordulás ezred annyira megeröltető lesz.
Szerintem az egész javaslat igy még jobban megöli az A csoportot.
Nem értek egyet...
többen játszanak szerintem több orival, semmint egyel. (ha netán mégse, akkor ez idővel ugyis változik, ahogy hozzászok)
Az rendben, hogy valamilyen szinten könyebb B-ból fordulni, de azért gondoljátok végig picit... Többszemélyiséges lesz, de ezzel párhuzamosan nőnek a vele szemben támasztott igények. mind Aban, mind Bben. (ahogy Monro is mondta) és ebből az A a nehezebb... nem kevés idő, és pénz, és foglalkozás mire felküzdi magát Aba valaki...és ahogy idővel szaporodnak kisszámosok, úgy fognak egymással is versengeni, különben megszorolnak...
és nem az a feltétel, hogy bees a pl. top10%ba, és 1kör elég, léphetsz is. ott is kell maradni... és szerintem épp emiatt fog beindulni az fennt az élet mégjobban, és fognak még többet kockáztatni, mert nem akarnak várni 2-be. (ahol ráadásul nem is korlátlan ideig várhatnak hála a 1800+körnek...) mert jelenleg a top10%ába Aba szinte csak termelnek.. ha néha ütnek is, akkor azt meg is kell szervezni (mert a 4mrd nem elég rá, piachoz igazodni nem olyan biztos, és alpból lehetnek 10körök, és akkor ez csak a top10% körül, nem a top5%ba... és azért odaáig fedezni, csak a top1-2 klán kiváltsága... és valahogy az a gyanum nem ott van az összes kisszámos forgató...)
röviden: nem vagyok benne biztos, hogy olyan egyszerű az 5k kör alatt felmenni akár 2-3%ot is, ha a legtetejéről beszülnk, főleg ha sokasodó számú játékosoknak lesz ugyanez a célja...