Quote:
Originally Posted by monro
Szerinted ha én folyamatosan küzdök az 1A-ban és mondjuk az egyszerűség kedvéért a 2b-ben és kiharcolom, hogy léphessek a 2B-ből teljesítve sokkal többet,mint egy 1 személyiséges, ugyanezt az eredményt produkálom az 1A-ban is ráadásul fél éven keresztül fenn is tartom vagy még javítom az eredményemet fenn ahol te csak hébe-hóba benézel....
Most akkor neked mitől nehezebb?
Egyetlen orival produkálsz valamit amit nekem 2 orival 2 különböző csopiban is meg kell csinálnom! Mond már meg tényleg komolyan gondolod, hogy nekem könnyebb???
|
Hébe hóba benéz? Te szerintem nem érted!
Ő fellép 7 személyiséggel max 2400 hektárról be kell jutnia az első 20 ország közé. Fordul. 8 személyiséggel fellép A-ba teljesítini az 1 %-ot fordul stb.
Egy egy országosnak ötször annyit kell elérnie a személyiségek megszerzéséért, mivel minden alkalommal megkell járnia az A-t.
Azért most őszintén. Szerinted, ha nekem az A-ba van egy Top országom és a lenti országgal (és az A-ban is) teljesítem a feltételeket és személyiségért fordulok. Jobb játékos vagyok mert van egy állandó országom és a kicsivel forgolodok, mint aki többször megjárja egy országgal A topjait?