View Single Post
Old 09-27-2006, 07:55
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
Én nem értelek Mcload. Attól, hogy te nem használod ki, hogy több orit irányíthatsz, még megtehetné más ezt anélkül, hogy arra kárhoztasd, hogy hónapokig várjon mire felküzdi magát Aba... Ahogy Monro is mondta nem olyan gyorsan fog felmenni ország a top 8-10%ba... (mellékesen érdekelne voltál-e A-ba és hogy mennyi ideig.)
És te vagy félreértésbe Itt éppen mindegy, hogy melyik orija van A-ba, mertha a játékos képes arra, hogy akármelyik országával lépjen majd a nehezített feltételek melett, akkor nyilván A-ba is felmutatott valamit. Emiatt édesmind1, hogy melyik orival van ott. (és emiatt lehet néhány kevésbé ügyes emberke rostokolni fog valahol, mert gyorsan meglett neki a kis 2-3-asa, de nem fog tudni megfelelni az új elvárásoknak. majd javulnak.)
Itt szerintem két érdekcsoport van az egyik a több oris csoport a másik az egy oris csoport. Én tettem olyan javaslatott, hogy könyitsük meg az 1orisok dolgát (még igy is nehezebb lenne mint a több orisok dolga). Ezt a több orisok egyböl lehurogták ellenjvaslat nélkül. Aztán mondtam nehezitsük meg a több orisok dolgát anyira mint az egy orisokét. Ezt is lehurogták, hogy "dögöljön meg a szomszéd lova is?" Ati is hiszen minnél több ori annál több potenciális VIP is. Igazából nem sok kompromiszumos emberke van erre...