Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-26-2006, 15:43
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Egészen közel megyek a táborhoz, úgy 10m-ig megközelítem, még mindig békességet látatva, de a fegyver a kézben van, ha szükség lenne rá! Ha közel érek hozájuk megszólítom őket!
- Üdvözöllek benneteket! Békével jöttem! Egy karaván után érdeklődöm, akik ismerik,... (kisebb csend) Akik ismerték Iarwaint! Ti lennétek az a karaván, vagy tovább kell keresnem őket! Bár a csapos leírása eléggé rátok illik!

Kinézet:
Kb. 190 cm magas humanoid lény. Sötét barna nadrágot és inget visel, felette egy zöld kicsit vastagabb mellényke, mely felett az avatot szem egy ezüstösen csillogó sodronyinget láthat. Lábán egy térdig érő, fekete csizma. Ezen felül egy sötétzöld köppeny és csuklya van, ami alól a fejem kandikál kifelé! Borostyán szemek és ki-ki lógó aranyló hajszálakat láttok. Az arcán a Sirenari erdőjárók jellegzetes festése díszeleg, már aki felismeri. A bal oldalán egy tőrhüvely, a jobb oldalán egy kardhüvely van, melyekben fegyverük pihen és a markolatok kilógnak. A hátán egy tegez van nyílvesszőkkel, illetve a kezében (ahogy már írtam) egy íj van. Egy barna-fehér foltos lovon érkezik, elf tenyésztésű lehet. Mozgásából leri a szakértőnek, hogy elf neveltetést kaphatott.

Last edited by Chris; 09-27-2006 at 08:50..