View Single Post
Old 09-26-2006, 10:29
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Továbbra se lettem meggyőzve, hogy ne legyen itt is bevezetve a többszemélyiséges nehezítés, csak azért, mert ez ott a "béke szigete". Sőt. Csak meg lettem erősítve abban, hogy ott is kell.
Nem akartalak meggyőzni...

A szabályok bevezetésével kb azt fogod elérni szerintem, hogy az emberek egy része örülni fog hogy végre van valami változás, a másik fele meg szabira megye esetleg abba hagyja az anarchiát.
Hogy miért is jó szerintem, hogy D-ben nincs harc, vagy ha mégis, nem az egész szinten, csak bizonyos hektár alatt, azt hosszasan ecsetelhetném, de nem vagyok benne biztos, hogy oldalakat szeretnél olvasni ebben a témában (ez a dolog kissé összetettebb abbál, aminek látszik). Persze azt is oldalakig lehet ecsetelni, hogy miért jó ha harc van.
Ezzel az egésszel nem lenne baj, ha a D eredendően nem azzá alakul, ami, mert akkor természetes lenne a harc, és fel sem merülni a béke kérdése.
A "legyen harc vagy ne legyen harc" kérdése, mindig erősen borzolta a kedélyeket D-ben, és ez nem fog attól változni, hogy nem a csoportból pár ember hanem egy szabály következménye kényszeríti rá az embereket a változásra... (Feltéve ha ez valóban így lesz, elvégre az új szabályok mellett is lehet felfedezni, csak a kontinens méretű országokkal lesz baj, azokat valószínűleg ilyen vagy olyan módon el kell majd távolítani. Szerintem nem biztos, hogy az új szabály harc terén feltétlenül változást hozna D-ben. Ez inkább az emberk döntésén múlik, hogy hogyan alkalmazkodnak az új környezethez.)
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 09-26-2006 at 10:32..
Reply With Quote