09-26-2006, 09:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogy én kivettem, megvan az egyetértés, ez pedig az, hogy mindenki felfedezget, és tamagocsizik, nehogy bárki is háborúval foglaljon a D-ben. Mint teljesen kívülálló had kérdezzem meg: ebben mi a jó?
|
Nem tudom, ez az egész hogy kezdődött, de mikor én elkezdtem játszani, már így volt. Mivel anarchban azok diktálnak leginkább, akiknek megfelelő számú, és nagyságú országuk van, így a többiek kénytelenek alkalmazkodni. Mivel D-ben nem volt harc, így mindenki felfedezett, beszélgetős szövik jöttek létre, stb. Aztán hosszú idő után jött egy hirtelen váltás, ami szélsőséges reakciókat váltott ki. Nehéz az embereknek megemészteni egy változást, pláne ha nem látják a szükségszerűségét (mondjuk én sem látom mi volt jó benne, de elfogadtam, hogy volt rá igény, és alkalmazkodtam).
Tippjeim vannak miért lett a D olyan, amilyen. Eleinte nem volt sok ország ott, ráadásul baráti országok voltak. Van akinek nincs ínyére egy barátja országán felmászni, inkább felfedez (persze ezen el lehet vitatkozni, vajon helyes-e, jó-e, stb, de felesleges) ezért az lett a béke szigete. Aki később lépett fel az pedig kénytelen volt elfogadni az adott feltételeket.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|