View Single Post
Old 09-26-2006, 09:07
Dym Dym is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Ezt a javaslatot sok korábbi vita és elég sok számolás után tettem meg. Igazából az a célom, hogy minél nagyobb egy ország, annál nehezebb feltételeket kelljen teljesítenie. Így biztosítható, hogy ne szakadjon szét a mezőny, a később kezdőknek is legyen esélye a felzárkózásra.

Az ilyen és hasonló javaslatok, sosem fogják elérni azt, hogy ne szakadjon szét az 1A mezőnye. Vagy, hogy ne legyenek óriási készleteket felhalmozott mega-giga orik. Csak egyet értek el vele, mégpedig azt, hogy a lenti szinteken (de még az 1A alsó felében is) megkeserítitek jópár játékos életét.
Miért mondom ezt?
Jelenleg 3200 hektárnál jár az 1A top30 határa és ez folyamatosan emelkedik.
Aki nem szeretne még feljebb jutni, csak fordulni (és most nem a személyiségek gyűjcsikéléséből sportot űzőkre gondolok) az egyszerűen nem lesz képes erre a javaslatod alapján csak ireálisan hosszú idő alatt, hacsak nem ork-tábornok lesz és úgy üti fel magát. Csak halkan jegyzem meg, ez már most is egyre jelemzőbb odafent.
Egyetlen egy megoldás lenne, de szerintem ezt már többször elvetették, miszerint fordulásra kellene kényszeríteni az 1A tetejét is, ezzel sok előzőleg is felvetett probléma megoldódna. Ez minden másik csoportban él, nem értem meg miért nem lehet ezt az 1A-ra is bevezetni akár némi változtatással.
És akkor nem kellene sem a felfedezést, sem a tekercs kopást, sem semmi mást megváltoztatni.
Reply With Quote