Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-25-2006, 20:04
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%
Default 4. kör

Amikor látom hogy kigyulladtam,elkezdek futni,majd bukfencezve,vetődve próbálom eloltani a ruhámat.Ha elég gyors vagyok akkor leszúrom a rövidkardomat annak a fának a tövébe,amelyikre fel akarok mászni,ha nagyon gyorsan tud követni,akkor megfordulok és a kardommal próbálom vele felvenni a küzdelmet.
Utánad súlyt, és eltalál (4Fp), majd ő is elkezd hátrálni a másik után.
A tűzgolyó is utánad megy, de valahogy sikerül elhajolnod előle. A hátadon nagyjából eloltottad a tüzet, itt-ott még parázslik.

A következő akció meglepően érint! Mivel mágia lehet a háttérben, ezért gyorsan körbetekintek az én oldalamon, hogy látok-e valamilyen alakot, ez kb. 50m, ha nem, akkor rejtőzködve maradok, mivel leszögezem magamban, hogy nem sokat tehetek jelenleg ez ügyben és ha most fedem fel magam, akkor igen csak rosszul jönne ki!

Látod, hogy a batár tetejéről leugrott férfi, és a nő feléd közelednek. A nő odahajol a férfihoz, erre ő kardot ránt, majd a nő elé lép.

Egyenlőre bízom képességeimben és rejtőzködve maradok!, Ha egyértelmű jelét látom, hogy ez bármilyen okból nem sikerült, akkor elkezdek visszafelé, a lovam felé haladni gyors léptekben, közben füttyszóval jelzek neki, hogy előbb találkozzunk!

-Nagyúúú, bújjon el, me ezek a nyamvudtak mágiávval jűnnek. Majd mi mögkeressük a lurkót.

Pettyes: a férfi elkezd megkerülni téged, a nő a helyén marad, és érzed hogy téged néz.
Köv körben reagálhatsz.

Rohammal támadok Malbordus támadójára. Futok ahogy csak bírok, hogy miután varázsolt az elfre ne legyen ideje rám is.
Eltalálod, de ő meg sem próbál támadni, gyorsabb tempóba fut az ellenkező irányba.

Morel folytatja, amibe belekezdett.

Last edited by Chris; 09-28-2006 at 11:43..