Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-25-2006, 19:44
Theros
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default 3. kör

Továbbindulok abba az irányba,ahol az alakot láttam és amikor látom hogy elém lép megkérdem tőle hogy mit akar tőlünk,majd ezzel rá is támadok...
Felé lendíted a kardod, de ő kitér, majd támad is egyből vissza is támad, és megsebesít (10 Fp) Közben a másik alak egyre hátrál, és a tűzgolyó is el kezd hátrálni vele, és eltalál hátulról 5 Fp, valamit a ruhád a hátadon meggyullad.

Petteys: ahogy közelebb érsz jobban megtudod figyelni a tábort, viszont a szembelévő erdősávot valamelyest takarja a batár, és a szekér.
Kb. 20m-re a tábortól hagyom Foltost a fák között és egyedül folytatom tovább az utam! Mivel arról az oldalról, amelyikről érkeztem, illetve amelyiken haladok még nem láttam senkit, ezért folytatom a tábor eleje felé az utamat!

Ekkor kivágódik a batár ajtaja, ami nagyot csattan Farkason (nem lesz bajod tőle, csak meglepődsz), majd egy sikítozó gyerek esik ki az ajtón, a nő utána kap, de a rés kicsi, nem tud utána menni. Érthetetlen nyelven kiabálni kezd, közben a gyerek a tábort megkerülve északi irányba futni kezd az erdő felé.
Pettyes: a gyerek pont feléd fut.

Leugrom és utána iramodom, hogy elkapjam.
Utána vetődsz, ő fut, ahogy bír, aztán egyszercsak valami nagy sötétség vesz körül téged, és a gyereket is. Majd ez pár szívdobbanás múlva szétoszlik, és a földön hasalva tapasztalod, hogy a gyerek sehol sincs.
Bekiáltok a kocsiba a feleségemnek, hogy segítsen megtalálni, majd becsukom a szemem és elkezdek hallgatózni.
A nő oda megy melléd, és mond valamit, amit a többiek nem értenek.

Miután magamhoz térek a meglepetésből, utána kiálltok:
-Így setétben látú minjen utána, mielűtt iltűnik.

Nem tudom merről jövök, de ha északról és a gyerek felém fut, akkor elrejtőzködöm és megvárom, amíg közel ér!
Te is látod, amit e batár tetején lévő férfi a gyerek után vetődik, majd valmai sötétség ereszkedik rájuk, amin nem látsz keresztül, majd a sötét eloszlik, de a gyerek sehol.

-Dartun fekete seggíre nem lösz ez így jú!
(követem a nagyúrt)

Rohanok az elf és Morel után, közben pedig a nyílpuskát a hátamra "dobom" és a karomat veszem elő.

Morel folytatja, amit elkezdett.

Köv kör!

Last edited by Chris; 09-25-2006 at 19:47..