Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-25-2006, 19:02
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default 2. kör

A jobbik kezembe veszem a kardom és elindulok arrafelé ahol láttam az alakot.
Ehhez meg kell kerülnöd a batárt, amit csak az út felöl tudsz, ugyanis a másik oldalon kötél, van kifeszítve és hegyes karók vannak a fölbe szúrva. Köv kör elejére odaérsz.
Mikor kiérsz a batár mögül egy tűzlabda közeledik feléd, nem sikerül kitérned előle 4 Fp.

Közben a batár fölött 5 méteres körben tűzeső kezd esni, Aúú: 2 Fp, viszont a batár máshol is meggyullad, sőt a ruhád is.
Farkas ruhája is lángrakap, és 5 Fp sebzést szenved el.

Amikor látom, hogy lassan elég a tábor, leszállok Foltosról bemegyünk a fák közé és így közelítjük meg. Morel kis szekere felöl közelítünk, de a fák között haladunk! Az íjjam készenlétbe, pásztázom a tábort és a környéket is!

Aúú-nak még tart az előbb megkezdett cselekedete.

Hangosan szitkozódok, és ha nem tudom csapkodással eloltani a ruhámat, akkor meghempergek. Utána ha nincs még harc (látható ellenfél) akkor páncélt öltök és leöntöm magam vízzel közben vadul forgatva fejem keresem az ellent.
Ez az egész kb két körig eltart.

Egy -a hintó közelében lévő- fához kötöttem ki a lovamat, és oda is telepedtem a fa tövébe. Miután felijjedtem a csatazajra a nyílpuskához kapok, és magamhoz veszem, és nézek körbe merről jött a támadás... A tűzgolyókat látva azonnal leadok abba az irányba egy lövést, amerről sejtem hogy jött, ezután mozgásba kezdek, nehezebb cépontot adva a támadóknak. Újratöltök, közben próbálom felderíteni a támadókat a társaimról is próbálok információt szerezni. (Ki merre van, ki sérült meg súlyosabban, esetleg figyelem őket merre mozognak hátha ők már tudják merről, kitől jött a támadás)
Kívül vagy a barikádon, nem nagyon látsz be, de látod, hogy nagyúr a batár tetjén oltja a tüzet, Marek elmegy a lovak felé, az elf elmegy melletted, kicsit később Morel is, közben azt hallod, hogy Farkas káromkodik:
-A rohadás álljún belítek, gyávi fírgek, tulnátok csak ide a rusnyi pofátokat, letípni lábatukat és azzal vernílek agyon titeket. A ragya verní ki pofátukat, a lepra bújna belítek, esne ki összes fugatok, egy kivételível, az meg fájni mindig...
Grenről és Capulloról nem tudsz semmit.

Miközben eloltom a kezem megkerülöm a szekeret. Elöremegyek az úton 10 métert, majd a tábor körül körbe kezdek haladni óvatosan lopakodva, rejtözködve és a környezetemre alaposan figyelve. A kardom és a hárító tőröm készenlétben van.

Köv kör!

Last edited by Chris; 09-28-2006 at 11:42..