View Single Post
Old 09-25-2006, 13:23
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Üdv.

Eldugva javalnék én is pár dologot.

McLoad: a kötelező A ha jól rémlik azért kellett, hogy legyen ott is élet, és talán emiatt van most ott egy kicsi mozgás. Az hogy te egy orival akarsz játszani, azzal úgy érzem eléggé kisebbségbe vagy.
Nem akar A-ba játszani? ne tegye, de akkor ne is legyen neki kékszáma. (hamár nem küzdötte át magát a csúnya A-n) (amúgy ezt javasolnám)

Az A-B kapcsolatra: A megadott százalékok nekem tetszenek, minden csoportra kötelezően, leszámitva hogy 8 felett szerintem maradhat állandóan a top1% és nem top1, igaz ez csak az A-ra vonatkozó feltételnek. (B-be a top1)
Akinek a sokadik személyiségre hajt, annak feltehetőleg jó ideje van A-ban orija, így vannak ismerősei, nekik talán megoldhatók ezek a százalékok (ha nincs, akkor is, ki ne örülne 1 kis4esnek pl) ezért nem aggódok miattuk (aki miatt kéne, az megint kissebbségbe van:P)

A 1000ha feletti felfedezgetés költségének nővelését én is támogatom.
(igaz valószínű a közeljövőben ez nem fog változtatni azon, hogy 10%ig harcolsz, át az elfeken, (elfként megszorulsz) és sok fedezés, esetleg egy kisharc, és elérheted, ami a sokszámos feltétele.)
Az 5k kör alatt 2% túl egyszerűre meg: Nem tartom olyan egyértelműnek. Ahogy sokasodnak, úgy fog sűrűsödni ott a mezőny, és ugyanúgy meg kell tartaniuk a helyüket. Emelett a forgó orival még a növekedett igény van.

(-5re: Eddig is tudtam, bár nemtudom melyiket válasszam:P)
Sponsored Links