View Single Post
Old 09-22-2006, 21:38
solven solven is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Sziasztok!

Igen ,tudom, már megint én. Egy érdekes kérdésen lenne: miért 72 óra és nem 72 kör a védettség. Normálba szintetléptem és nyitottan egy új orit a lassúba, mert miért ne. Elkezdtem csinálni és láttam, hogy drága a gabona, így amikor meglett a 14k bála piacra dobtam és lett belőle ( egy kezdő ország részére) egy szép kis summa. Másnap láttam, hogy az a szép kis summa eltünt és észrevettem, hogy a 29.-ik körben kifosztottak. Furcsáltam a dolgot, mert a normálból és az arénából megszoktam a 72 körös! védelmet. Ha most kezdtem volna a játéktot el is ment volna tőle a kedvem, de tudtam? hogy ez velejárója a kezdő oriknak. Tehát a 72 óra lassúba szerintem kevés ( erre várok reakciókat), mert lehet a leteltéig nem lép be a gazdája, mert tudja ,hogy lassú. Viszont a gyorsba meg akkor 144 kör telik le ami, meg sok, mivel akik ezt választják, azok úgy is többet foglakoznak vele. Lehet, ez csak nekem furcsa
Hát igen, néha kicsit zavaró, én ezt úgy tapasztaltam meg, hogy nem kör hanem óra, hogy a fellépett orimmal szabira mentem, és mire visszajöttem már nem volt semmi a védettségből, holott még csak 3 valamennyi kör telt el (hozzáteszem, hogy normál csopi)