Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-19-2006, 11:10
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Megvonom a vállam és lekászálódok a batárról. Keresek valami kissebb tisztást, és a közepén a nekiállok gödröt készíteni a tűznek. (csatacsákánnyal, vagy ha van szerszáma valakinek akkor azzal) Aztán keresek köveket a tűzgödör köré. Szólok Stancilnak meg a többieknek, hogy keressenek száraz, vagy szárazabb fát. Nem találtok száraz fát, hacsak valamelyikőtök nem hozott magával.
-Javallom, hogy a batárt és a szekeret egymással párhuzamosan állítsuk fel az útra merőlegesen, a tűz két oldalán úgy 5-5 méterre. a kettő közé az úttól távolabbi oldalon kifeszítem a kötelem, úgy ember-ork térdvonal alatt kicsivel.
A kötél két oldalára, úgy lépésnyi távolságban szabálytalan közönként kissebb gödröket mélyítek (egy két csapással, épp csak annyira, hogy a talaj ne legyen egyenletes) és pár követ is szétszórok a kötél körül. Aztán a kötélem belül a szekér mellett felállítom valakinek a segítségével a sátramat. Morel-t megkérem, hogy Capullo, had aludjon a szekerén, a cuccainkat lerakom a szekér alá. a köpenyemből és a Capullot takaró vízhatlan ponyvából fedelet eszkábálok a feje fölé. Szürkesőrényt kifogom és a szekér végénél kipányvázom. lecsutakolom kissé, majd adok neki enni és letakarom a lópokróccal. Kerítek pár vizesebb ágat amikből könyöknyi egyenesebb darabokat vágok (amennyit csak lehet és megkérek valakit hogy segítsen) a két végüket kihegyezem és a kötélen kívül és belül is leszúrom őket heggyel kifelé. Valamint a szekér és a batár külső oldalán. Ezzel remélem úgy másfél óra alatt végzek aztán eszek valamit. Megkérdem Morelt, tud e valami felriasztó bűbájt és megkérem, hogy kötözze át az arcom. Utánna "meghívom", hogy a sátramban felváltva alva töltsük az éjszakát, míg egyikübk figyel. A többieknek szólok, hogy sztem próbálják megerősíteni a "vár" út felöli részét is hasonlóan, de több kötelem nincs.

Last edited by Chris; 09-19-2006 at 11:23..