Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-18-2006, 08:24
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Morel-nek:-Magam is úgy vélem, hogy valami erősen nem stimmel. Az első kérdésedre még adható egy válasz: Túl büszke volt, hogy kiáltson. Illetve valószínüleg azt hitte sikerült legyőznie az ellenfelét. A másodikra nehezebb. Talán az égett sebbe került valami méreg. Nem ismerem ki magam a varázslatok között, de szerintem a kígyóhitüek tudnak olyan trükköt amivel tüzes dolgokkal mérgeznek. Akit megégetnek az elsőre úgyis a tűzre gondol, és mire eszébe jut, hogy memérgezték, már késő.
Előhúzom az Iarwainnál lelt levelet és gondolkodva forgatom az ujjaim között:
-Ezt nála találtam. Nem bontottam, fel, de ki tudja tán segítene valamit. Lehet, hogy egy régi haragosa végzett vele.
Morel: viasszal lezárt pergamen lapot kapsz Grentől, amire ez van írva: Ip shi Keung.
Megvárom mit reagál és csak miután megbeszéltük megyek ki Farkashoz.

Kijövetel után Farkasnak:
- Szerintem fél éjel őrködj a nagyúrék előtti folyosón. Sajnos jómagam és Capullo nem sok akadályt képezhetnénk az esetleges támadókkal szemben. Éjközépkor szólj Oler-nek, hogy váltson le. Most pedig Maldobrus-nak az elfnek, hogy kezdünk.
-Még valami! Ha bárki, érted? Bárki rádtámad, vagy gyanúsat észlelsz azonnal üvölts és verdd fel a fogadót! Ne kockáztassunk. Ha a büszkeségedre apellál, vagy dühíteni kezd akkor se csinálj semmit míg valaki közülünk fel nem ébred.
-Júl van ürködik itten ni. Ni aggódlyál csináltam má ilyet elígszer. Ha mögtámadnak, üvültök majd röndesen.
Elindulok Capullo szobálya felé. Benyitok:
-Ma én leszek véled ha nem probléma.

Capullo láthatóan mélyen alszik, így a kérdésedre nem érkezik válasz.