Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-15-2006, 21:14
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A kopogásra kinyitom az ajtót és üdvözlöm az új társaimat. Láthatóan elégé ki vagyok merülve. Grent behuzom a szobába és leültetem az ágyra. Az ajtót becsukom ,így a többiek kint maradnak.
-Ha nem haragszotok ,de a gyógyítás négyszemközti elfoglaltság. Majd késöbb még találkozunk.
Grenhez fordulok.
-Most maradj ülve egy kicsit. Gren én csak vajákos és felcser vagyok. Gyógyítani nem tudok, csak arra vagyok képes ,hogy bekötözzelek, enyhítsem a fájdalmad. A többit az anyatermészet végzi. De persze az én munkám gyorsít valamelyest a dolgokon csak nem túl sokat.
Beszéd közben elöszedem a kötszereim és a gyógynövényeim, majd nekilátok bekötözni.
-Szeretnék elmondani valamit amit úgy gondolom inkább ránk tartozik mint az új társainkra, ugyanis ök nem ismerték
Iarwaint. Miután vége volt a tüznek én még visszamentem folytatni a félbeszakadt vizsgálatomat és arra jutotam ,hogy mágikus néhány óra alatt ható méreg végzet vele. Az biztos ,hogy nem az orkok fegyveréröl származik annál gyorsabban hat. Meglehetösen kimerültem ,ezért nem szóltam eddig a dologról. Néhány kérdés nem hagy nyugodni. Egy ha fegyverrel megsebesíteték miért nem vert riadót? Illetve ,ki és hogyan mérgezte meg. Kettö arról volt szó ,hogy sogroniták lesznek döntö töbségében az ellenfeleink és hozzájuk illik is az amit az istállóban müveltek ,de ez nem az ö müvük tehát egy harmadik ellen is kavarja a szálakat.

Last edited by Chris; 09-16-2006 at 13:31..