View Single Post
Old 09-15-2006, 12:35
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Ha nem szól éppen senki, akkor elkezdem rövid mondandom!
- Tehát a feladat adott! Minden egyes feladat nemessé, bölcsebbé és tapasztaltabbá tesz! Nem az a fajta vagyok, ki megretten a feladatoktól, de attól tartok lesz egy kis gondom vele, mégpedig az, hogy senki nem tudhat róla! Ugyan az ilyen feladatokat célszerű éjszaka bonyolítani, de meg van az esély, hogy nemes fajom szerény példányát kiszúrja valami arrajáró szerencsétlen jámbor lelkületű és a fél város lemészárlásához nem füllik a fogam! Én elsősorban magamban és a karom erejében bízom, nem értek sem az álcázáshoz, sem a mágiához! Nem tudom, hogy a jelenlévők mihez értenek, de talán eme hiányosságok mellet is jó elemét alkothatnám a csapatnak!

Hajerun Kissé elmosolyodik:
- Nem kell aggódnod ifjú harcos. Az Atyával együtt kidolgozzátok, kinek-miféle feladata lesz. Remélhetőleg hamarost újabb társam is csatlakozik majd és segíti az előkészületeket. De előrebocsátom, hogy az épületbe való bejutásig, képes vagyok megfelelően álcázni téged és a kívülálló szemek számára nemlétezővé tenni. Két szűkszavú társunk igen jártas a lopakodásban és a harcban, az Atyára a tervezésben és némi mágikus támogatásban számítunk, jómagam mágikus támogatást nyujtok.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 09-18-2006 at 07:37..
Reply With Quote