View Single Post
Old 09-15-2006, 11:37
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Belépek az Atya után a terembe! Amint köszönt engem a nagyúr válaszolok!
- Üdvözlöm Feran del Hajerun! Remélem csak jót hallott felölem, drága barátaimtól! Örülök, hogy méltónak talált a feledatra és a csapattal tarthatok! Amint int, hogy leülhetek én a másik oldalukra ülök a feketeruhásoknak, de közvetlen melléjük! Amint leülök, Feranról a tekintetem az atyára, majd a két fekete ruhásra száll, majd a pergamen tekercset nézem meg, ami az asztalon van, de nem nyúlok hozzá! A mancsaimat az asztalra helyezem és úgy próbálom megfejteni mi lehet rajta!

Hajerun feléd biccent.
A papirosokon mindenféle leírás van. Egy térképrészletet is látsz, felismered benne az ifini halászkikötőt és a mellette lévő raktárházakat.
Feran elmosolyodik:
-Látom élesszemű barátunk már kezdené is. Nos most még nem vagyunk elegen ahhoz, hogy a valódi feladatukkal megismerkedjenek. De ahhoz, hogy a csapat egységbe kovácsolódjék elegek vagyunk. Remélem hamarosan mások is csatlakoznak hozzánk. Addig is. - kiteríti a legnagyobb pergament, ami térképnek bizonyul a halászkikötőről és környékéről, és a parthoz közel álló egyik raktárra bök az ujjával - Ez itt a Malachias család egyik raktára. Névleg. Merthogy vlójában nem eme nagymultú kereskedők használják, hanem bizonyos boszorkánymesterek messzi országokból hozatott tárgyait tartják ott. Mágiával és fegyveresekkel védett helynek sejdítik forrásaim. Az önök feladata ez. Próbaként a nagy út előtt, ebbe a raktárba kell behatolniuk, megkeresni és kihozni egy ékköves tőrt. - kinyit egy másik pergament amin egy díszes tőr szines tintával rajzolt képe díszeleg - ezt. Emellett senki nem tudhatja a későbbiekben kik voltak a tettesek és a raktárnak is el kell pusztulnia.
Az Atyára néz:
-Ne aggódjon Atyám. kik azok közt a falak között élnek jobb esetben hitetlen bűnözők, ám többnyire sötét urakban hívő, sötét lelkű fenevadak. Jómagam is önökkel tartok, de mint beosztott. Azt teszem amit önök mondanak ez az önök feladata. Várom a javaslatokat.
-Óóó.. és még valami. Ösztönzésként, a feladat sikeres teljesítése esetén 4-4 arany üti a markukat.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 09-15-2006 at 11:54..
Reply With Quote