Belépve egy viszonylag nagy teremben találjátok magatokat. Körülbelül 20x20 lépésnyi, a falaktól 5 lépésre oszlopok tartják a mennyezetet. Pár asztal van a teremben az ivóban lévőknél jóval kényelmesebb székekkel, a jobb oldali fal mellett egy kissebb italospult. A terem túlfelén egy újabb ajtó nyílik. A terem bal oldalán áll a legnagyobb asztal, előtte karszék. A terem közepén nagy, kerek asztal kilenc székkel.
Az asztalnál Feran del Hajerun ül, vele szemben a két fekete ruhás férfi. Az asztalon pár pergamen és néhány bőrzacskó van.
-Jó estét az Uraknak és Önnek is Feran del Hajerun! Remélem nem zavarok, és már a megbeszélésre gyűlünk.
-Foglaljon helyet Atya.- int Feran az asztal köré állított székek felé. Majd Drah felé biccent.
-Rólad már hallottam törpe barátaidtól ifjú harcos. Örülök, hogy velünk tartasz.
A két férfi közül a kötözött kezü kissé megemelkedik és biccent:
-Íshar, Okorn negyedik kardja
A másik is megemelinti magát:
-Meríín Okorn második kardja.
Recsegő térdel lerogyok a két gyászhuszár mellé (balról), de egy széket kihagyok, nehogy feszélyezzem közelségemmel őket.
Miután leültem, talányos arkifejezéssel nézegetem a két idegent, főleg az arcukra koncetrálva
Az arcukon figyelmet és nyugalmat látsz, a bekötött karú feléd pillant, végigmér, aztán előrefordul és az asztalon lévő pergameneket kezdi nézegetni tisztes távolból.
Amikor megemelkedtek és bemutatkozott a két idegen én is biccentettem feléjük és én is bemutatkoztam nekik.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 09-18-2006 at 08:32..
|