Szerintem most már el lehetne kezdeni csiszolni a tervet. Tehát eddig igy nézz ki: Szabis orik max heki szám fölöt körönként vesztenek 1 kört addig amig vissza nem lépnek a szabiról vagy mélyszabira nem kerülnek vagy le nem esnek szint határ alá a hekivel.
A plusz személyiségekröl le lehessen mondani. Ennek én 2 változatot javasoltam az egyik: szintlépés/körbefordulás/újra indulás utáni mondjuk 72 orában ( elönye: az adott nehézségi fokot az ori azzal orival éri el ami erre hivatott, nem egy erösebbel, hátránya ha valaki nem tudja teljesiteni az adott elvárást újra kell induljon és ez elég demoralizáló)
a másik, hogy bármikor le lehesen mondani.
Top1 vitát szerintem kár folytatni ugy ahogy eddig. A 4 (9)-es szövi még nagyon futurisztikus ellenérv. Az 1/a-s ori miatti második ori körbefordulásos kényszert feloldja a személyiségekröl való lemondás. Más konkrét ellenérvet nem hallotam csak azt, hogy nehéz meg csinálni

. Tehát igazából a vita arról szól, hogy mindenkinek legyen (9)-es aki tamagocsizik vagy csak annak aki
irtora tud? Szerintem inkáb foglalkozunka többi számmal.
Az én számaim ezek voltak:
(1) 30%
(2) 20%
(3) 15%
(4) 10%
(5) 5%
(6) 2%
(7) 1%
(8) top3
(9) top1
Azt hiszem wand számai:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 25%
(3) - top 20%
(4) - top 15%
(5) - top 12%
(6) - top 8%
(7) - top 5%
(8) - top 1%
(9) - top 1. helyezés
Még volt egy ilyen lehetöség is:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 25%
(3) - top 22%
(4) - top 18%
(5) - top 15%
(6) - top 11%
(7) - top 8%
(8) - top 5%
(9) - top 1. helyezés
Ezen kivül még mindig nincs eldöntve mi van azokkal akiknek már van egy orijuk az 1/a-ba és a másik gyüjtené a számokat. Azok csak a 2-es szint feltételeit kell teljesitsék? (Nagyon jo lenne ha ezzel is foglalkoznánk).
Illetve az sem volt teljesen eldöntve, hogy a 336 kör honnan számolodjon. Már top30%-tol vagy csak az adott nehézségi szint elérése után.