Quote:
Originally Posted by Deni
Szerintem is nehezíteni kell a dolgot, hogy ne csak tényleg tamagocsi játék legyen, ez TÉNY.. De azt hiszem nem az a cél, hogy teljesen mértékben ellehetetlenítsük a kiskékek játékát, csak nagyobb kihívások elé állítsuk.. Továbbra is kiállok amellett a véleményem mellett, hogy vannak csoportok, ahol _LEHETETLEN_ felkerülni a top1 helyezésre pénz leadás nélkül..
Majd azért a most nagyon nehezíteni akaró országokat megkérem, hogy ha elérték a kiskék8ast és küzdenek a 9esért, akkor priviben írják meg nekem, hogy hogy érintette őket az esetleges top1 kötelezővé tétele..
|
Hát én biztos nem fogok első helyért hajtani. Eddigi legjobb eredményem 1A 4. hely első helyen álló klánban. Vissszaemlékezve arra az időre azt kell mondanom, hogy az nem játék, hanem komoly munka volt. Igaz, akkor még nem volt helytartó. De ma is igen komoly munka élretörni. Nem sok éves tapasztalat kell igazán hozzá, hanem rengeteg ráfordított idő. Nem hiszem, hogy igaza van Atinak, hogy olyan sokat számít a sok éves hódítózás. 2-3 év alatt biztos meg lehet tanulni mindent. Én az utobbi fél évben egyetlen új dolgot tanultam, most már tudom, hogy 200 hekin mikor nem kopnak a tekik.
Szóval nekem igazán mindegy, hogy az első helyről kell-e fordulni a kék kilencesért. legföljebb nem érem el. Csak addig fogok hajtani a minél nagyobb kék számért, ameddig el tudok jutni úgy, hogy nem állandóan hódítózok, nem dolgozok országommal, hanem játszok.