View Single Post
Old 09-13-2006, 09:38
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Az az értelme, hogy a számocskákat kinevezük annak amit jellenleg is betölt 3-4 fölött vagyis "tudás szintnek" (nem szó szerint értendö). Akinek kell (9) az küzdjön meg érte ha nem akarja verni a melét vele mondjon le róla...
Ezt ugye így nem gondolod komolyan? Én csomó olyan játékost ismerek aki a játék elejétől kezdve játszik, kívülről fújja az egész játékot, mégsincs 1 db kék számos orija sem... sőt, felhívnám a figyelmedet, hogy a legtöbb olyan emberke, akinek 4, vagy több kék száma van, általában akkor kezdett el forogni, amikor a kék szám még nem pluszt adott, hanem negatívan hatott az orid erejére... Ugyanakkor megkérnélek, ugyan mondj már nekem olyan sok kék számmal rendelkező játékost, aki veri a mellét, hogy neki mennyi van.... Szerintem ez pontosan egy olyan téves elképzelés, amit azok szoktak beleképzelni a kék számok mögé, akik nem játszanak elég ideje még a játékkal.... ugyanis aki 3-5 évet már rááldozott az életéből a játékra, méghozzá egyhuzamban, az nem azért tette ezt, hogy döngethesse a mellét, hanem azért, mert szereti ezt a játékot és számára a kék szám, inkább egy fajta elismerése annak, hogy kitartott ennyi éven át.

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Mellesleg ha azt az energiát amit tizen vagy huszon valáhány oldalon keresztül arra fordittotál, hogy egyedül (esetlég még valaki) megvétozd a top1-et másra forditod akkor biztos, hogy nem 5 hanem csak 3 orámba telt volna végig olvasni a hozzá szolásokat.
Szerintem nem csak a top1 "megvétózása" volt itt a téma....
És születnek emberek.