Quote:
Originally Posted by Láma
Ja úgyanúgy lehet gyújtogatni őket. Csak azt felejtetted el megemlíteni, hogy a többi faj képes védekezni ellene. Aki olyan fajjal van, amit lehet gyújtani, és nem tolis, azis tartani fog azért némi tolvajt, tehát nem fogja egy szövi összes nem óriás tagja gyújtogatni. Ha a hullára rászállnak csak leshet.
És mivel a hódítót földre játszák, így bizony igen komoly hátrány az a sereges harc probléma, és ne mond már hogy az hogy nincs veszteség segít bármit is azon, hogy 10 sereggel visszakísérheti bárki támadá után.
|
Nem felejtettem el, csak én biza hozzá vettem azt is, hogy amit a tolik elleni védekezésre fordít egy ori, az általában barakk, vagy templom helyet vesz el, ezzel sebezhetőbbé téve magát az adott területen, amire a zombinak nem kell oda figyelnie, mert őt pld varikkal nem igazán lehet bántani... amennyiben nem mf a zombi, akkor még dúrvábban jön ki ez a védelem, hisz a szövitársak között lehet tolis és varis is, ami egyből ellensúlyoz jó pár hátrányát és a névetelenül gyújtogatókat is van esélye felderíteni...