Quote:
Originally Posted by McLoad
Bocs hogy magamat idézem 
Ha bekerül a modistásom ami ellen egyenlöre ellen érv nincs akkor akkor nem kötelezö (9)-es szövik mind (9)-nek maradniuk. Ha egy (9) és 3db (8) van egy szovibe akkor a szitu fenn sem áll.
|
A módosításod nem eldönti ezt a vitát, hanem arra ad lehetőséget, hogy akinek most van nagyobb kék száma és úgy érzi, hogy nem tudja teljesíteni azokat a feltételeket, amikről éppen megállapodni próbálunk, akkor csökkenthesse a kék számát, ezzel csökkentve a követelményeket. Ezzel nincs is baj jó javaslat, de ez nem oldja meg azt amit én felvetettem...
Én azt mondtam ugyanis, hogy EGYÜTT FORDULNAK MÁR LEGALÁBB 5 ÉVE és mindannyiuknak ugyanaz a feltétel...
Quote:
Originally Posted by McLoad
Ha meg olyan nagy fiuk akkor probálkozhatnak új szövivel is legalább egy pár új ori is eltanul egy pár ügyes cselet és szinesedik a játék. Amugy szerintem most azon vitázunk, hogy: Az Alpha Centauri föld tipusu bolygoján rizset vagy buzát termeljünk....
|
Először is, mivel több orija lehet bárkinek szabályosan, ki mondta, hogy eközben nem játszanak másokkal, újakkal szöviben, máshol, más orival (tudnék jó pár ilyen, egyébként több kék számmal is rendelkező emberkét mondani neked, akik ezt teszik már évek óta)?
Másrészt, próbáltál te már éveken keresztül összefogni és összeszervezni egy szövit? Nem hiszem, mert akkor megintcsak nem írnál ilyeneket.... hidd el, nem egyszerű... éppen ezért nem látom, miért kéne büntetni azokat akik erre képesek, azzal, hogy kötelezően szétszakítjuk őket.