Sziasztok!
Na ezt is végig olvastam habár bele telt egy pár órába.
A kék számocskák 2-3 személyiség után már csak presztizs kérdés mint ahogy ezt többen is mondták. Ezért én nagyon szigorú feltételeket szabnék e fölött söt már ezekre is. Viszont aki aki nem presztizsböl csinálja csak nem szereti az 1/a-t vagy neki ez a szorakozás annak ne kelljen minden 2évbe uj orit inditania azért mert nem tud megfelelni. Az ötletem erre az lenne, hogy le lehesen mondani a plusz/fölös személyiségekröl amiket aztán soha többé nem kap visza és a kék számja is ennek megfelelöen alakulna. Vagyis egy (4)-es ori aki körbe fordul de ugy érzi hogy nem felel meg az ereje (5)-nek az maradhason (4) vagy ha akar, akár lehesen (2)-es is.
A top1-es vitán meg olyan hülyeség vitázni hány (9)-es szövi rohangál? Mint ahogy írtátok egy (9)-es ori van csak és legalább 3 év amig ilyen szövi össze jöhetne de nehezitet feltételekkel ez még meszébb kerül. Tehát hülyeség azon filozni mi van ha 4 (9)-es lesz egy szövibe.
Én egy uj javaslattal álnék elö
1 30%
2 20%
3 15%
4 10%
5 5%
6 2%
7 1%
8 top3
9 top1
Top15% egy csoportban se okoz különösebb nehézségeket a 4-5 személyiségek mert csak presztizs miatt van.
A szabin lévö szinthatár fölöti hektár vesztés pedig ugy jó ahogy Ati írta.
Üdv McLoad
|