View Single Post
Old 09-12-2006, 13:47
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ha ez így lenne 4000 hekin már 200% támadóerőbónusz lenne. Sztem jó a szintenkénti dolog... Szokja meg a hulla, hogy neki érdemes kisebb hekin szintetlépni. A 20%-os férőhelytöbbletet csak a házakra gondoltátok? Mert ha igen akkor sztem az oda kevés. Ha minden épületre az viszont lehethogy sok lenne már sztem, főleg ha az autovédelmet is megkapja.
lehet hogy nem derült ki, de maximializálni gondoltam 40% nál. A férőhely meg vonatkozna barakkra is, mivel hiába van sok barakja, a laki teki miatt, akkora sereget tud tartani, mint más tolival+varival+tanyával, pedig neki cska serege van. emelett még vak is, bárki fölgyújtja stb.

A Szecsa féle szavazáshoz, sokan nem fogják bevállalni, mert egyrészt nem is fórumoznka, másrészt, elég gerinctelen dolog, de ha a hullától nincs mit lopnia, modnjuk egy kevés tolis gnómnak, akkor simán végiggyújtja, az meg csak leshet. Játszottam mf hullával 3/G tetején, és simán gyújtogattak állandóan, miután loptak egy adag semmit raktárból, de ezt naponta 2 szer. És nem akcióztak ezen kivül semmit, tehát szimplán unalomüző volt, és nem hiszem hogy 1 ember volt, mert ha felejbb mentem, akkor is 1-2 nap múlva már gyújtogattak. Aztán elkezdtem termelgetni egy keveset, nem volt már üres araktár, és máris inkább végiglopták az 1 köveket lopásonként, minthogy gyújtsanak. Na az ilyenektől ráz ki a hideg.

Az orkot meg lehet gyújtogatni persze, csak nem mindneki tudja az óriás kivételével, mint a hullát, ezen kivül a hulla nem tud krónikát nézni, térkaput deriteni, smemit nem tud csinálni..Ha még a seregük ugyanannyi hekire nézve, ugyanolyan erős is lenne, akkor is simán az Ork lenne a jobb.
Reply With Quote