View Single Post
Old 09-12-2006, 11:27
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Colony View Post
Véleményem szerint a hulla jelenleg offenzív faj, de abban sajna nem elég erős.
Én mikor hullával játszom abszolut "nem érdekel", hogy beütnek vagy lopn(án)ak, mert ezt vállaltam be.
Mert még nem kaptál 25 szembe, vagy kísérő sereget, azért nem zavar, hogy röhögve átütnek akár egy fél-elfel is (én mondjuk anarchon kívül nem játszom zombival és a másik oldalon szoktam állni, ott ahonnan a kísérő sereg indul)...

Quote:
Originally Posted by Colony View Post
Ami zavar, hogy 500 hektár fölött szinte nem tudok senkin átmenni, csak a rosszul felépített országokon. Jobban örülnék, ha a támadó erőt növelnék.
Én például megadnám neki a 7 tábornokot (ork mellett más faj is "eredményesen" használhatná a tábornok személyiséget).
A hadi bonuszai is az 5-ös szinttől indulhatnának(10%, 20%, 30%, 40%, 50%) vagy nagyobb mértékben a 4-es szinttől (15%, 30%, 45%, 60%).
Utána számolva még ez is kevés az eredményes támadáshoz.
A lakáshelyzetre mindenképp kéne valami faji bónusz, mert tényleg durva a gyújtogatás. Vagy a házak férőhelyeit dupláznám vagy a mások által emlitett egységes 20% férőhelyet támogatnám.

Hülyeség lenne azt állítanom, hogy nem örülnék a védelem varázslatnak, de attól még ütni nem tudnék és igy is-úgy is bárki átjönne rajtam. Szvsz aki védekezni nem tud az tegye a dolgát: Támadjon!
Őszíntén szólva ha ennyire bedurvítanánk a zombit, akkor gyakorlatilag háttérbe küldenénk az orkot, lévén akkor olyan támadója lenne, vagy még jobb is mint egy orknak, csak gyakorlatilag varikkal és tolikkal semmit nem lehetne csinálni ellene, míg az orkot nem csak ugyanúgy gyújtják mint a zombit, de ölik a varijait, lopják a tekijeit és hasonlók... tehát ezt a fajta +20% férőhelyet, a 7 tábornokot nem támogatom egyáltalán ebből kiindulva.

A zombi maradjon az ami, egy olyan faj, amivel el lehet boldogulni, de sosem lesz top1, cserébe keveset is kell vele foglalkozni...
És születnek emberek.
Reply With Quote