hmmm... olvasgattam az ötleteket itt, és gondoltam én is megpróbálok valami kreatívat hozzátenni, hátha...
első problémám a hullával hogy a vonuló zombihullák mintájára teljesen tomba ostoba népségnek kezeljük őket, pedig egy vámpír is magasan halott, sőt, annyira, hogy már élvezi is.... és nem tartaná senki ostoba fatönknek...
de maradjunk akkor a hódon belül. nem lop, nem varizik, nem tanul tekivel... de ha már ilyen időtállóan igénytelen, igazán beleférene egy 20% vagy akár 25-30% lakiteki bónusz neki, az állandó védelem vari, és egy kicsit jobban rontani a gyújtogatás hatásfokán ellene. a szintenkénti bónuszát is lehetne inkább hekiszámhoz kötni, hasonlóan a tekikopáshoz, mert igazából a hátránya igazán csak a hekiszámmal nő, nem a szinttel.... és persze a végén lehetne valami 40-50% hadibónusza.... és lehetne 6 tábornoka. nem sok az, de mondjuk már esetleg megéri a tábi személyiség neki is, nem csak a kereskedő (hisz a túlélő nem ér semmit neki mert csak azellen véd ami ellen elve nem kell nagyon a védelem, a gyújtás ellen nem... a tudós még csak csak, de akkor inkább kereskedő, a többi felesleges, mert a gabona meg sehol nem anynira drága hogy termelni legyen érdemes. mást meg elég trágyán termel... ) persze hasra ütöttem a számokkal, persze lehet aggódni hogy egy erős hadis van kéznél, de szerintem még így is messze gyengébb a gnómnál és az orknál meg az óriásnál. lehet sereg erőben felér velük, de azok meg leártózzák akármikor...

egyszerűen csak ütni tud, és olcsó eltartani... ennyi lenne az előnye. szerintem ez nem annyira félelmetes még.