Quote:
Originally Posted by aúú
... illetve illeszkedjen a Hódba is... 
|
Az már bizony fantázia
Megmondom mi a bajom srácok és jányok

Nem játszom hullával.
Azonban én mint már oly sokszor említettem a hullát tipikus támadó beálítottságú fajnak képzelem el.
Bátorkodom továbbmenni. Az élőhalottakat sokkal hadisabbnak képzelem el, mint egy gnómot. Sokan el vannak szálva a gnómok harciasságával végeredményben jogosan a tudományban elérhető %-ok miatt, pedig a gnóm mint faj inkább olyan szemüveges könyvmoj kéne hogy legyen, aki szivesebben védekezik mint támad. Ez szerintem úgy is lett kitalálva, mivel kevesebb a tábijaés a tornyok is %ban jobban védenek. Szal - a támadásra és + a védekezésre akár hogy is nézzük; mégis sokan támadó jelleggel használják igencsak sikeresen.
A hulla maximálisan lopható + ártózható, ami reális, hiszen mindenki néz filmet + játszik PC-játékokat és az élőhalottak nem igazán tesznek olyat amihez "ész" illetve "furfangosság" szükségeltetik.
Nah nem szaporítom a szót feleslegesen. Attól, hogy kap némi védelmet lehet, hogy erősebb lessz... sőt, ez nem kérdés!Egyértelműen erősebb lessz, de én a komplett militaritására szavaznék, ami valamelyest közelebb hozza például az orkokhoz

Röviden és tömören olyan fajt kéne belőle csinálni minimális módosítással, ami a felső szinteken is megállja a helyét igazi hadioriként. Persze ügyelve a Hódító belső egyensujára.
Szerintem ez csak szinesítené a játékot és 1el több erős hadis csak jó tenne

Elvégre online harci játékot játszunk kedves Hadhölgyek és Hadurak
Nos egy kicsit leszállok erről a topicról teret biztosítva mások nak is