Quote:
Originally Posted by Cece
Nekem valahogy ez a hullára automatikus varázslás nem nagyon jön be. Mivel a legbutább faj ( a butát úgy értem, hogy hivatalosan hülyék a tolvajláshoz, tudományhoz, varázsláshoz) nem igazán tudom elképzelni, hogy amig a másik varázsolgat ő néhányat ajándékba megkapjon. Én pölö az orkommal nem is nézek krónikát, mert nem maradna készi a markotányra, védelemre stb ... szal nekem ez nem nagyon jön be :d
Számoltátok milyen következményekkel járna egy automatikus védelem a 2. szinten egy mf hullánál? Nem lenne picit sok? 
|
Én már átszámoltam párszor, sőt pár topic-ban le is írtam...
Először is, ha jobban megnézzük, akkor az automatikus védelem és vérszomj nem azt jelenti az ő esetükben, hogy jön egy varázsló tálentum és rájuk nyomja, aztán rajtuk marad, hanem azt, hogy pld egy halott testet sokkal nehezebb megölni végleg mint egy élőt, sőt gyakorlatilag minden fajra elmondható lenne teoretikusan, hogy FÉLNEK a halottaktól és nem szivesen harcolnak ellenük.
A 2-on egyébként annyi lenne, hogy már majdnem felérne egy nem tudós ember orival seregben... sőt egy tudós zombi még akár fel is veheti a harcot vele, de egy gnóm, egy ork, egy óriás és egy elf is símán szétkapja... számolj csak utána...
A védelem megléte annyit jelentene, hogy nem kapna MINDEN faj (vérszomj-ból adódóan) lehetőséget rá, hogy +30%-al üsse a zombit... semmi mást nem adna neki...