Quote:
Originally Posted by monro
Az a baj, hogy nem látod át, hogy ezzel a módosítással nőhet meg az esélyed rá... Mondjuk amit Auú mondott korábban a morálmodul drasztikusabbá tételéről az sem lenne hülyeség ezzel egyidejüleg.
És minden tiszteletlenség nélkül: ha meg nincs elég időd játszani akkor egyébként sem javasolnám, hogy a top1 legyen a cél bármelyik csopiban is játszol.
|
Nekem egyreszt van eleg idom, masreszt megfelel a felviheto foldteruletrol valo lepes is. De korabban voltam olyan helyzetben, illetve jatszottam olyan stilusban, hogy gondot okoztak volna ezek a feltetelek. Igy sajat boromon tapasztalva ezt-azt, atlatom hogy milyen eletszeru korulmenyek kozt okozhat problemat. Azok nyilvan nem erzik a sulyat, akik nehol csatazgatva bar, de alapvetoen sietosen, a maxhekirol lepnek amint tudnak, es meg sem erintik oket adott csoportban a helyi viszonyok, mert surgos cel az 1/A, illetve azok szinten nem latjak at, akik allandoan gep elott vannak, es nem fordul elo 1-2 havonta, hogy elutaznak 1 hetvegere valahova.
Szerintem.
Ha az eddig megbeszelt, es altalam ellenzett formaban kerul be a "megszoritas" (most ugyis ez a divat:P), nem fog tomegszerencsetlenseg tortenni, es en is zavartalanul fogok tovabb jatszani, csupan szankcionalva lesz jopar ember azon a koron kivul, akiknek szanva van a dolog.
Asszem mindent leirtam mar amit gondolok errol, alternativ javaslatot is tettem (amire ellenvetes nem volt azonkivul hogy "ugy nemjo"), ugyhogy tovabb nem is szaporitanam a szot.
Uff.