Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
Ha igy gondolkodunk, akkor a fellepesi hatarig menni sem kotelezo, kezdjuk a buntetest fellepesi hatar -100 hekitol, vegulis lehet alatta is szintetlepni..
Ez a gondolatmenet szerintem mellekvagany.
|
Bocs, hogy ezt mondom ,de ez egy nagy marhaság. Ráadásul kevés összejátszással is megoldható, hogy 335 kör alatt valaki igencsak elhúzzon a fellépési határtól. Tudom, hogy alapvetően nem a tisztességtelen játékról beszélünk, de azért azt is lássuk be, hogy aki 5-dik szinten 150k pontértéken szabizik, az nem azért jutott oda, mert ő olyan baromi jó játékos.
Másik: a szabi szerintem nem arra van, hogy ha 1-2 napot nem vagyok gépnél, akkor addig ne bántsanak. Hanem pl iskolásoknak, akik egész nyáron nem tudnak benézni az orijukba, vagy tanároknak, akik jóformán csak nyáron tudnak játszani. Lehet sarkos pélák, nem kell belekötni, a lényeget tartalmazzák. Ne szabizzon boldog boldogtalan ha megfájdul a hasa, mert akkor meg mint most is igen kellemetlen azok helyzete akiknek pl B-ben 12 ori van két körre, abból pedig 10 szabin.
A magam részéről Atival maximálisan egyetértek abban, hogy aki játszik az alapvetően játsszon, ne szabizzon