View Single Post
Old 09-11-2006, 16:17
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
Gondold vegig.
Felertem 100 topkor alatt 600 hektarra. Van meg 236 korom, amit muszaj eltoltenem. Tulajdonkeppen meg alig jatszottam a topban, kotelezo jelleggel el kell itt toltenem tobb mint 2x annyi idot mint amennyit eddig toltottem, de megis, ha feljebb utom magam, akkor buntetest kapok ha leszabizok. Szerintem ez sehogyse jo igy, a normalis jatekmenetet bunteti, korlatozza, raadasul nemis evek v. honapok, hanem mar hetek multan. Pedig egyaltalan nem ez a cel, hanem epp a jatekmenet egyes reszeinek konnyebbe tetele.
Nézd a fellépési határ fölé menni nem kötelező. Ha fölémész akkor ezt vállalod és ennyi. Nincs ebben semmi kiszúrás senkivel. Mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, ha te mész szabira ha más, mindegy. Nyugodtan szabizhatsz ha épp a határon vagy. Csak megszokás kérdése...

Az egyetlen igazi problémája a dolognak a kis kékszámosok akiknek fölé kell menni, hogy teljesítsék a fellépésük feltételeit... Erre a problémára valóban érdemes lenne előre felkészülni és nem akkor módosítgatni amikor a kis kék 7-esek bajban lesznek.