View Single Post
Old 09-11-2006, 16:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
Gondold vegig.
Felertem 100 topkor alatt 600 hektarra. Van meg 236 korom, amit muszaj eltoltenem. Tulajdonkeppen meg alig jatszottam a topban, kotelezo jelleggel el kell itt toltenem tobb mint 2x annyi idot mint amennyit eddig toltottem, de megis, ha feljebb utom magam, akkor buntetest kapok ha leszabizok. Szerintem ez sehogyse jo igy, a normalis jatekmenetet bunteti, korlatozza, raadasul nemis evek v. honapok, hanem mar hetek multan. Pedig egyaltalan nem ez a cel, hanem epp a jatekmenet egyes reszeinek konnyebbe tetele. Ezzel a modositassal nem az kap lehetoseget a top tetejerejutasra, aki jol jatszik, keveset volt adott csoportban, hanem az, aki allandoan raer, es nincs szuksege ra hogy neha szabadsagra menjen.
Bar nem is ertem, korabban is arrol volt szo, hogy a topos kotelezo 336 kor letelte utan johetne foldcsokkenes, maskepp azokat is erinti a buntetes, akik miatt be akarjuk vezetni
TFH. 9. szemelyiseghez top1-be akarok jutni. Ez 1000 hektaron van a pelda kedveert. 600 hektartol ha szabira mereszelek menni, csokken a foldteruletem akkor is, ha meg akar a top30-ban sem vagyok benne? Ezt igy kiforratlannak gondolom kicsit..
Semmiképpen nem a szabadság támogatása a cél. Ez mindigis vesszőparipám volt.