Thread: Torlódás.
View Single Post
Old 11-01-2015, 12:22
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
A tophekihez viszonyított top30%heki 200 alá kerülése igen valószínűtlen, már csak a rengeteg szabis ori jelenléte miatt is. De tegyük fel megesik.. gondolkodjunk hát tovább: mi van, ha a mindenkori tophekihez számolunk, de minimum az aktuális szint maxhekijéhez?

Ahogy írtam, szerintem a kiszámíthatatlanság nem igazi érv, lévén ha normál esetben csak és kizárólag fedezni tervezel, akkor sem tudod ránézésre megállapítani, hogy meddig tudod ezt pontosan megtenni. Itt is változhat ez az érték egyik körről a másikra.

Az általad leírt esetben ha biztonságosan túlteljesítesz, ez a veszély nem fenyeget majd, plusz folyamatos motivációt biztosít a játékban maradásra.

Rosszakaróból termett sok az évek során. Mi van, ha egy esetben mindannyiukon át kell küzdenem magam s mondjuk a top1%-ra van szükségem a fellépéshez? Egy ilyen helyzet megoldása igenis kerülhet több, mint 2k körbe. Ekkor pedig előjönnek a gondok, melyeket említettem.
Miért ne tudnám meddig fedezhetek? megnézem a pontlistát és elég pontosan meg tudom saccolni..

A gond az, hogy simán előfordulhat, hogy 200 heki alatt lesz a "top30" így.. ez pedig sokkal rosszabb, mint most, mert így egy frissen regelt ori topköre is elkezd ketyegni.. Sajna a szabisok is fogynak.. nem tudhatod meddig lesznek azok még ott.. plusz kis csoportokban szerintem eleve nincs olyan nagy ori folyamatosan, de erről Atit kéne megkérdezni..(Gyorsban, lassúban egyébként mi a helyzet? Bár a nagyobb 5-ös csoportok is érdekelnének..)
Pl 5/V-ben is (valószínűleg) össz 2 darab ori van 600on szabin, ami nagyon kevés..
De kiszámíthatatlnaságba az is beletartozik, ha valaki elindul tényleges max hekire.. és napról napra növekszik a top.. aztán mikor szintet lép lezuhan..
Max heki %-a meg nehezítés néhány csoportban.. bár végülis ez annyira nem vészes és legalább kiszámítható is..

Last edited by none; 11-01-2015 at 12:27..
Reply With Quote