Quote:
Originally Posted by Ati
Ő többnyire csak úgy tudja megtenni, és igazán JÁTSZANI még sose játszott. Tisztelet a kivételnek.
|
Én több kék 4-5-el rendelkező orit is ismerek, ami nem tamagocsizva teljesíti a köröket, hanem harcolva nap-mint nap és szerintem mégiscsak ők vannak többségben...

Tehát kollektíven azért nem lehet azt kijelenteni, hogy akinek magasabb kék száma van, az nem játszik... sőt szerintem 5 év alatt akarva, akaratlanul rá van kényszerülve az ember, hogy játszon. Pontosan ezért mondom, hogy a kék 9-es megszerzéséhez az 1/a-ban kisebb helyezés elérése is elég lenne (legyen akkor mondjuk a top20, azt is elég nehéz elérni az "átlag" játékosnak), mert még így sem áll arányban szerintem a kapott +1 személyiség azzal, amit kell esetleg küzdeni érte... a 2/b-ből fordulóknak viszont legyen akkor a top4- hely a fordulási lehetőség, hogy akik szöviben játszanak, azok is fordulhassanak együtt ahogy pld az elmúlt 5 évben tették (meg amúgy is 5 éven át összetartani egy szövit, majd az első 4 hely valamelyikére vezetni és ott is tartani, sokkal nehezebb mint mf-ként felküzdeni magad, márcsak az összeszervezés miatt is).