View Single Post
Old 09-11-2006, 09:41
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én most komolyan nem értem ezt a felvetést. Ha valaki sok személyiséggel játszani szeretne, akkor a hangsúly miért nem azon van, hogy JÁTSZANI???

Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj.........
Atis... tényleg nem érted miért írtam? Nem arról van szó, hogy játszania kell, hanem arról, hogy míg a többi szinten mondjuk max 2x annyi hekit kell gyűjtenie ahhoz, hogy elérje a max fellépő hekit ahhoz képest amivel fellép (ez alól csak az 5. szintek képeznek kivételt) és 3-4x annyi heki kell általában a top1-hez, addig 1/a-ban ugyanez a heki szám 10x annyi már most és mivel egy ilyet hosszú évek alatt lehet megszererzni, ezért meg sem lehet mondani előre, hogy 5 év múlva ugyanez a heki mennyi lesz (ha akarod előszedem neked Kacsa gömbjét, amivel első volt pár éve még az 1/a-ban és megnézheted, hogy akkor mekkora hekin volt és most mennyin van az első helyezett). Tehát aránytalanul több mint a többi szinten, sőt ahhoz képest is aránytalanul sok, amennyit igazából jelent a 9. személyiség (vagy már a 8. és a 7. is).
Gondold végig azt is, hogy a netes játékok egyre jobban elterjednek, de nem az olyan tipusúak mint a Hódító, hanem az olyanok, mint a WOW, vagy mint lesz nemsokára (Magyarok által fejlesztett és már most bombasikernek tartott!) Warhammer Fantasy online, amely az egyik legrégibb és világszerte legnépszerűbb táblás fantasy stratégia gépre vitele és ezekben a játékokban nem kell 5 év küzdelem ahhoz, hogy "hasonló magasságokat" elérj... tehát szerintem aki 5 év alatt tudja teljesíteni a már most is meglévő kritériumokat és 5 éven át kitart a Hódító mellett arra:
1. Nem lehet azt mondani, hogy eddig nem játszott...
2. Nem szabad büntetésként kiróni olyasmit ami értelmetlenül nehezíti a játékot, miközben a "jutalom" nincs összhangban a nehézséggel.
3. Rákényszeríteni arra, hogy mf legyen (már leírtam fentebb, hogy miért nem megy az szöviben, ha mindig csak a top1-ről tud fordulni)
És születnek emberek.