Quote:
Originally Posted by Ati
Én most komolyan nem értem ezt a felvetést. Ha valaki sok személyiséggel játszani szeretne, akkor a hangsúly miért nem azon van, hogy JÁTSZANI???
Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj.........
|
Atis... tényleg nem érted miért írtam? Nem arról van szó, hogy játszania kell, hanem arról, hogy míg a többi szinten mondjuk max 2x annyi hekit kell gyűjtenie ahhoz, hogy elérje a max fellépő hekit ahhoz képest amivel fellép (ez alól csak az 5. szintek képeznek kivételt) és 3-4x annyi heki kell általában a top1-hez, addig 1/a-ban ugyanez a heki szám 10x annyi már most és mivel egy ilyet hosszú évek alatt lehet megszererzni, ezért meg sem lehet mondani előre, hogy 5 év múlva ugyanez a heki mennyi lesz (ha akarod előszedem neked Kacsa gömbjét, amivel első volt pár éve még az 1/a-ban és megnézheted, hogy akkor mekkora hekin volt és most mennyin van az első helyezett). Tehát aránytalanul több mint a többi szinten, sőt ahhoz képest is aránytalanul sok, amennyit igazából jelent a 9. személyiség (vagy már a 8. és a 7. is).
Gondold végig azt is, hogy a netes játékok egyre jobban elterjednek, de nem az olyan tipusúak mint a Hódító, hanem az olyanok, mint a WOW, vagy mint lesz nemsokára (Magyarok által fejlesztett és már most bombasikernek tartott!) Warhammer Fantasy online, amely az egyik legrégibb és világszerte legnépszerűbb táblás fantasy stratégia gépre vitele és ezekben a játékokban nem kell 5 év küzdelem ahhoz, hogy "hasonló magasságokat" elérj... tehát szerintem aki 5 év alatt tudja teljesíteni a már most is meglévő kritériumokat és 5 éven át kitart a Hódító mellett arra:
1. Nem lehet azt mondani, hogy eddig nem játszott...
2. Nem szabad büntetésként kiróni olyasmit ami értelmetlenül nehezíti a játékot, miközben a "jutalom" nincs összhangban a nehézséggel.
3. Rákényszeríteni arra, hogy mf legyen (már leírtam fentebb, hogy miért nem megy az szöviben, ha mindig csak a top1-ről tud fordulni)