View Single Post
Old 02-21-2015, 11:19
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Tőled is azt kédezem, hogy milyen célt szolgálna így az ember? Toli, vari, hadi, termelő, vagy fedezős beton, mint az elf?
Ez a logika alapjan mire jo a gnom??
Hadisnak ott az ork, varisnak orias, tolisnak a feles... mi szukseg van egy gnomra?

Megis szerintem a legnagyobb aranyban valasztott faj a gnom...

Mint korabban mondtam: a fajok elonye altalaban eleg nagy, cserebe a hatranyok alig erezhetoek. Pl tekercsek irasa 50%al dragabb?? Hany konyvtar van a B csopiban osszesen?? Gyakorlatilag a tobbi faj hatranya mintha nen is lenne. Igy az ember se elonye se hatranya annyit jelent a valosagban, hogy barkinel rosszabb.

Pedig a tukorvarazs szerintem igen jo faji vari, es meg nehany ertelnes plusz melle az ember szerintem hasznos tagja lehetne egy szovinek.

hadilag nagyon gyenge, es mivel ez alapvetoen egy haborus jatek eleve hatranybol indul. Barki siman beuti. A tukorvarazs meglete egyertelmuen az eros toli iranyaba mutat. Ott erdemedz fejleszteni.
Perdze rogton mondjatok h van feles. Igen de hadibol is van tobb alternativa.... minek az oriasnak hadibonusz ha van mar egy hadis faj: ork??? Ott mrg soha nem kerdezett vissza senki, erdekes.
Miert ne lehetne alternativa a feles melle? A feles erosebb rolival ez egyertelmu. De ez eros varis szetartozza , leviszi a keszulijet.. az ember lehetne az a tolis aki a tukorvarazs reven konnyebben vedi a keszultseget es a tolvajainak eletet..
Lehet h egy szovihaboruban sokan kivannank egy ember tolist egy lefarasztott feles helyett.... de most meg mindig tul nagy a toliereje a felesbek az emberrel szemben. Ha ezen lehetne kozeliteni akkor ertelmes alternativa lenne a tolisra. EsHASZNALHATO!!!

masik otlet pedig: az ember alkalmazkodo, igy megkaphatna az osszes masik faj faji varijat. Akar 2-3 at is alkalmazhatna parhuzamosan. Egy tukorvarazs plusz egy arnyak melle eleg jo kis kombo. Es anelkul erositjuk wz embert h a tekikhez kellene nyulni, vagy alapvetoen a semlegessegebe kellene belepiszkalni. Lenyegeben hadilag igyis gyenge marad de mas teruletkeen igen hasznos lehet egy szovinek...
Reply With Quote