Aúú, csak mnt-k sorozataval tud felmenni vki barmelyik csoport elejere, a 4. helyig tud fedezni, azutan pedig mit fog csinalni? Foldert fog kunyeralni, hogy feljebb mehessen, vagy üt lefele x körökre. (x>10)
Igy feljut talan top1 helyre.
Az, hogy vannak csoportok ahol sztem megkozelithetetlen a csoport első helye, mert mondjuk az elso es masodik helyezett között 20-30 ezer pont van, az egy masik teny, de ezekbe nem fog fordulni.
Az 1/A top1 csakugy erheto el, ha abba a klanba kerul, amelyik eppen az aktualis elso. szerintem! Az o segitsegukkel felfedez/üt a 4. helyig, es aztan az elotte levok visszabontanak. Bar lehet en latom rosszul.
Mindenesetre, ott se "szabalyosan" tortenne a (9)-s ori top1 helyre kerulese.
Szerintem amugysem a (9)-s orikkal kellene foglalkozni

Bar en csak Tuvalurol tudom, hogy ennyi kek szama van, es szerintem nincs 10 embernel tobb, aki az elkovetkezendo 1 evbe eleri ezt a kek szam mennyiseget.
(5)-ig kellene foglalkozni a kerdessel, mert ok talan tobben vannak, bar szerintem a jatekosok 90%-at erinto kerdes az a (2)-s es az egyszemelyisegegu orik kerdesenek a megvitatasa lenne.
Amugy csak a minel nagyobb kek szamert fordul megegyszer a (7)-s?

Mert szerintem a varazslo vagy a tolvaj szemelyiseg erdemben nem sokat segiti a jatekat...vagy tevedek?