View Single Post
Old 11-26-2014, 08:17
Fusio's Avatar
Fusio Fusio is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
Nem csak a te velemenyed, en mar utaltam erre csak nem valosithato meg hamar. Legalabbis a valasz az volt, hogy jelenleg gyorsan megvalosithato es rovid idobeli letrehozasra alkalmas dolgokrol van szo.

Az 1 kategoria az ugye kozeljovobeli mert 'hamar' meg lehet szervezni.

Amire te utalsz, legalabbis remelem ugyan az amire en gondolok, egy hosszu tavra szolo terv inkabb, nem? (lasd Atinak szolo kovetkezo beirasom amiben kicsit reszletezni fogom de lenyegeben megegyezik a te gondolatoddal, hogy tobb mindennek kellene valtozni, csak ez ugye nem szuletne meg rovid idon belul)
Igen,az amire te gondolsz , (elolvastam amit írtál )de egyenlőre a régit próbálnám felfrissíteni,de ezt nem én döntöm el
Majd ha úgy van akkor lehetne külön topic,és ötletelni, kinek milyen lenne,hogyan képzelne el egy season szervert,mert annak csak úgy látom értelmét ,ha más játék lenne,de ezt beszéltük is

//
Viszont lehet mondani,hogy jöjjenek fórumra az emberek és mondják el a véleményüket,de jelenleg 30-50 embere tippelném akik nézik,vagy hozzá is szólnak,ha több akkor elnézést.
Ezt csak azért írom,hogy ha Atinak is van ami szimpatikus ötleteket ,nem lehetne egy körüzenet küldeni,ahol egy szavazást kapna mindenki ?
Kérdés alatta 1-10 pontozni akinek külön véleménye van megteheti itt,sokat gyorsítana az egészen és több mindenki teljes képet kapna,hogy valójában mire is van itt igény.
Reply With Quote