A masodik kategoriara mar hosszabb a valaszom.
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen külön játék, mintha oroszul indulna egy új Hódító.
|
Ha teljesen kulon jatek inditasaban benne lennel, akkor ha erre felaldozod a szerveren a helyet stb... es en most nagyon melyre nyulok magamba le, de megkerdezem, hogy ha teljesen kulon jatek, akkor miert nem lehet eltero a mostanitol?
Megertem, hogy a jelenlegi tobb mint egy evtized munkaja ugy neked mint azoknak akik vegig veled vannak a kezdet ota. Megertem, hogy ezen nem akarsz valtoztatni mar, mert szerinted jo ahogy van, talan mar tul jora van fejlesztve es barmit valtoztatnank nem lenne javara. Elvegre tobb mint 10 evi szorakozast nyujtott mar sokunknak.
De egy teljesen kulon jatekra ami ugyan az lenne mint most van, mennyi ertelme lenne jelentkezni? Mert gyorsabbak a frissitesek? Mas jelentos kulombseg nem igen lenne, vagy igen? Mert errol nem irtal.
A multkoraban a valaszod ami az volt, hogy 'az mar egy masik jatek lenne', kicsit meglepo abbol a szempontbol, hogy semmi ujdonsag a jatek menetevel, jatek eszkozeivel nem tortent a felelf erositesen kivul mar hosszu evek ota. Mert a kenyelmiek nem ide tartoznak szerintem. A jatek kezdete ota mindig voltak kissebb nagyobb valtozasok ami jelenleg teljesen megszunt. (Ezzel persze vissza lehet terni a feljebb emlitett elertuk a hatart ahol mar jelentos valtozas a jatek rovasara menne?)Azelott idonkent mindig voltak jelentos valtozasok ami ujitotta vagy fellenditette, es felfrissitette a jatekot, sosem hozta fel senki, hogy nem ugyanazt a jatekot jatszuk, legalabbis en nem emlekszem anno hogy valaki ilyenert reklamalt volna.
Ugyhogy ezert most felteszem, amiben terjunk vissza egy 'kulon futo jatekra a mostanitol' gondolatra. Miert nem lehet, es tudom rengeteg melodba kerulne meg idobe is ezt letre hozni, a masodik kategoria egy tavolabbi, jovobeli terv, ami egy ujjitott jatek lenne, ahol lehetne egy csomo uj dolog, mivel ott mindenki uj orszagot indit. Lehetnenek uj egysegek, epuletek, teruletek, uj harcmod meg kepek is akinek az kell, vagy barmi. Ennyi ev utan, miert ne lehetne egy
Hodito Uj Nemzedeket inditani mint egy kulon jatek, es futna a jelenlegi is mellette? A lehetoseg vegtelenbe futo otleteibol kivalasztani a legjatszhatobbakat. Amit meg nem szeretunk most kihagyni, megjavitani es mas celokat is betenni a jatekba azon kivul, hogy ki az elso a csoportban, es ha mar fordulos lenne, akkor van a fordulo vege amelyik csoport, szovetseg vagy amit megszabnal ezt vegre elerne.
Maskulomben ennyi erovel a jelenlegibe is elferne mar nehany uj dolog, mint pl. az ember felujjitasa. Csak a nagyobb valtozasoknak magad okaibol nagyon ellenere vagy

Aki akar jatszani az ugyis alkalmazkodik barmihez, aki meg nem akar annak meg mindegy mit csinalsz. Legrosszabb esetben lenne egy 'uj szelek fujnak' atmeneti ido. De lenne kis pezsdules, mert valami uj dolog tortenik es az ember kivancsi minden uj dologra.