View Single Post
Old 11-25-2014, 07:58
Fusio's Avatar
Fusio Fusio is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Persze. Összeszedtem mind a két kategóriát.

Első kategória: amikről sokat nincs mit beszélni, jó ötletek:
  • Mobil applikáció.
  • Az első A-ból fordulás 4ezer hektárról is adjon plusz személyiséget.
  • Funkcióban a játéktól teljesen független, minimalista országkép megjelenítése.
Második kategória:
  • Gyorsított körváltások tesztje. Ehhez lementettem a mostani részvételi adatokat, már mehet is a teszt. Nézzük, hogy a gyors köröket valóban sokan előnyben részesítik-e. Seldon javaslatával ezt még ki lehet bővíteni, hogy még teljesebb képet adjon, és 5. szinten a gyors csoport kivétel legyen: lehessen normál sebességű csoport mellett is a gyors csoportban ország. Ez a kivétel még nem él, jelenleg szabálytalan az 5. szinten egynél több ország az anarchista csoporton kívül! Jelezni fogom, amikor ez a kivétel él. A teszt maga már megy, gyűlnek a részvételi adatok.
  • Rendszeres újraindulás teszt. Ezt konkrétan három ember jelezte, hogy használná. Ennek a tesztnek az elindításához ennél sokkal több érdeklődő kell, akik kifejtik, hogy miért tetszene nekik egy ilyen felállás.
Első kategóriával teljesen egyetértek..Viszont a 2. eddig is lehetőség volt gyorsba játszani ,szerintem pár ember kivételével nagy igény nincs rá,de ez csak az én véleményem.

Ha lenne ilyen season szerver ami x idő(legyen 1év) múlva restart ,az akkor egy külön játék lenne,akár más néven, akkor lehet jót játszani ha van pénzed háborúzni másokkal ,vagy hasonlítani fog kicsit A -ra ,leszel Elfel és szépen fedezgetsz..
Lehet lent termelni 8-10 hónapot,aztán felindulni de nem biztos ,hogy azt megveszik neked..
Több mindenen kéne változtatni,hogy egy season szerver használható is legyen,de ez megint csak az én véleményem.
Reply With Quote