View Single Post
Old 11-24-2014, 20:18
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
  • Funkcióban a játéktól teljesen független, minimalista országkép megjelenítése.
Ennél a pontnál érzem úgy, hogy a saját 28 évemmel már én is egy régebbi generáció része vagyok, ha tényleg ez kell, legyen. Saját részről a jelenlegi minimál illusztrációk (vagy a régebbi fekete+szürke+zöld) teljesen megfelelnek, csak az oldal design-t javítanám fel kezeléstechnikai szempontból, meg talán pár helyen esztétikailag nyúlnék hozzá.

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
  • Gyorsított körváltások tesztje. Ehhez lementettem a mostani részvételi adatokat, már mehet is a teszt. Nézzük, hogy a gyors köröket valóban sokan előnyben részesítik-e. Seldon javaslatával ezt még ki lehet bővíteni, hogy még teljesebb képet adjon, és 5. szinten a gyors csoport kivétel legyen: lehessen normál sebességű csoport mellett is a gyors csoportban ország. Ez a kivétel még nem él, jelenleg szabálytalan az 5. szinten egynél több ország az anarchista csoporton kívül! Jelezni fogom, amikor ez a kivétel él. A teszt maga már megy, gyűlnek a részvételi adatok.
5U népességszámlálás, elkezd-e gyarapodni a létszám?
Belső fórum alapján sajnos biztos, hogy nem lesz jelentős mértékű a növekedés, elsősorban a letöltendő körmennyiség miatt.

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote