View Single Post
Old 11-18-2014, 11:26
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
None
Bocsi de telorol nehezkes mert kilokosget

Tudod ez ugy hangzik hogy ha en nem tudok vagy akarok egy bizonyos idoben a jatekkal foglalkozni olyankor nem hogy csak en hanem egesz szovim menyjen szabira es loturot azoknak akiknek meg pont akkor lenne ra ideje.

Maskulomben ne mond azt ha most vegig nezed hogy nem latod hogy hanyan vannak szabin a nagyobb szovikbol

A szabi egy opcio amit jelenleg konnyen hasznalhatsz nem tudom ezen meg miert kell valtoztatni?

Mitol lenne ez miatt jobb az Aba? Hiaba tereled fel oket Bbol kotelezve ha ott meg allandoan szabin vannak

Tenyleg mar reg voltal az Aban a fennt uldoglo elf nem restel felkellni kivedeni vagy kikuldeni a kamu seregeket
En meg mindig azt tartom hogy kellene valami meg a foldelesen kivul
Az a gond, hogy kb ugyan azt tudom leírni, mint eddig..

Nem ez úgy hangzik, hogy, ha nincs éjjel a klán vagy a fél klán, akkor elmehetnek szabira így nem kell attól tartani, hogy beütik őket a szabi miatt..

Szerintem 1/A-ban az a leginkább elrettentő, hogy 1: baromi magasra kell felmenni a forduláshoz, hogy szemet is kapj(9k heki) 2: nem igazán szabizhatsz, mert a klán sebezhetővé válik.. ne a jelenlegi inaktív helyzetet nézd, mert nem ez a normális..

Szabit könnyen használhatják a régi klánok, de újaknak nincs több ezer kör szabi a klánban..

Én egyetlen egy dolgot várnék ettől az ötlettől (ami csak a klánszabit érinti).. hogy olyan emberek is lehetőséget kapjanak Aban, akik lent használják az éjszakai szabit, de nincsenek régi ismerőseik Aban..

Volt régebben is 1 klán amiből az elfek néha szembe jöttek, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy ez nem általános

Nekem azalatt az egy év alatt volt vagy ~15 klántársam.. volt köztük nem egy olyan, aki nem tudott éjjel lenni.. volt aki simán zabizott is esténként.. de ez csak az inaktív csoport miatt volt opció..

Amit te mondasz, az a régi játékosoknak számít, akik már megunták/kezdik megunni az A-t.. őket lehet visszahozza, amit én mondok, az inkább a kevésbé tapasztaltaknak/kevesebb szabad idővel bíróknak szól, esetleg azoknak a régieknek, akiknekaz idő múlásával kevesebb ideje lett a játékra..