View Single Post
  #127  
Old 11-11-2014, 17:46
Takanohana Takanohana is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Budapest
Posts: 279
Activity: 0%
Longevity: 86%
Default

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az első felállásban teljesen esélytelen, hogy bármit is elérjen, a másodikban minden lehetőség adott a jó eredményekhez.
Az első felállásban teljesen esélytelen, hogy bármit is elérjen a hátralévő fél évben. Utána viszont pont annyi esélye lesz, mint bárki másnak. Csak ki kell várni. Nem gürcöléssel, kapaszkodva, hanem röhögve, kockázatok nélkül.

a másodikban minden lehetőség adott a jó eredményekhez. Mármint, hogy utolérje azt, aki 10 éve játszik? Hogy behozza annak vagyonát, tapasztalatát, tudását? Ezt te sem gondolod komolyan.
Mondjuk, hogy a mi kezdőnk makacs. Mikor szembekerül valakivel, akinek 4 yard van az országában, (szemben emberünk 20 millájával), aki sereget cserél, amikor csak akar, pótol minden veszteséget szemrebbenés nélkül, míg emberünk nem, akkor azt mondja, hogy várj csak öregem, jön még kutyára dér. Elkezd termelni, halmozni, nem nyugszik, míg neki is 4 yard össze nem jön. Megkeresi megint az illetőt, akinek közben már 50 yardja van, és simán befolyásolja a piacot, felveszi az íjakat az emberünk elől, stb, akkor szerinted még mindig azt mondja majd a kezdőnk, hogy utolérlek azért is? Vagy azt, hogy ez az előny behozhatatlan, én itt nem győzhetek, feladom.
Reply With Quote