View Single Post
Old 11-09-2014, 22:14
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
Most is egesz nyugodtan beszabizhatsz egesz ejjel, es latom van aki teszi is.

En mar kerdeztem kik az uj jatekosok akik regelnek. Mert igy eleg nehez feltenni barmit is ha nem tudjuk kinek szol. Akkor kerdezem megint, mi a korosztalya az ujjaknak?

Asztan ha mar strategiai jatek hogy gondolod hogy nem kell gondolkozni es tervezni? Mert az mar egy teljesen mas jatek lenne hacsak gombokat kellene nyomogatni mint a facebookon.
Egyéniben szabizhatsz, de klánszabi hamar elfogy.. viszont éjszakai szabival lehetne olyan embernek is nem elf orija, aki éjjel nem tud lenni és nem gyengítené a klánt.. a jelenlegi helyzet elég furcsa.. mivel kb nincs élet A-ban, így nincsenek ezek a "hibák" megbosszulva..
Nem is feltétlen a jelenlegi újakhoz kell igazodni.. estlegesen a játék terjesztését/reklámok/promóciók általi népszerűsítés lehet abba az irányba koncentrálni, akiknek szánni szeretnénk..
Igazából én nem szeretnék olyan irányvonalat felvenni, ahol nem nagyon kell gondolkodni.. de pl a 10 perces körök, számomra egy lépésnek tűnik, ebbe az irányba..
Számomra nagy kérdés, hogy mennyit lenne célszerű feláldozni a játékból azért, hogy népszerűbbé váljon? Van-e egy határ, amit nem lépünk át? Esetleg vannak-e olyan elemek, amik bármi áron meg kellene, hogy maradjanak, mégha adott esetben az valamelyest a népszerűség rovására megy? Vagy alapjaiban rugjuk fel a hódítót és egy új játékot célzunk meg?
Bár én csak egy játékos vagyok a sokból, aki ráadásul szk-n és szabin van, ahogy Pool is mondta..