View Single Post
Old 06-03-2014, 13:21
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Értem én, de .. View Post
Kértelek, hogy olvasd el, amit írtam, idézek.

Elméleti költői kérdések jönnek, mert amit írtál, azt fenti idézetem már kizárta.

"Mennyi idő alatt töltenéd meg? És miből? Elárasztod a piacot tekivel? Akkor a tekinek lemegy az ára és kevés pénzt tudsz berakni. És ha tegyük fel, megtöltötted, mit veszel belőle apránként? És azzal mit teszel utána? Visszaváltod pénzre és újra visszarakod?"

Egy ori 10k ilyen épülettel. Aha. És akkor ha foglalok tőle, akkor az elveszett tárolókból a pénz az oriba folyna, amiben a max 4 yard, vagyis néhányszor túlcsordul.
Megnézném hogy ütsz be egy szabis orit.. (de szabizni sem kell.. vannak Aban elég nagy lyukak a pontlistában és egy-két mntvel megspékelve nem kell aggódnod sem nagyon..(de az a hsz nem volt full komoly a smilekból következtethettél volna rá))
3-6(pl a,b,g,k,l,i) csoportban egyszerre árul ki a klán 10 tagja és nem 1 orival egy csoportban, hanem csoportonként legalább 4 ember.. picit újrázgatnak full kpt és tekit mellé és pillanat alatt lehet 20-50-200 mrdal lépkedni mindenkinek.. ha egy nap 2szer vehetsz ki kpt az napi 8 mrd(ha 2 egymás utáni körben veszed ki, akkor 2 perc alatt 8 mrdal vehetsz a piacba egy orival, még mielőtt belekötsz nem mondtad egy szóval sem, hogy ki kell várni míg megjön a pénz, hogy kérhesd a következő kivételt), ha hajnalban nullázás előtt csinálod, akkor ez még 8 mrd néhány órán belül tehát egy klán erőlködés nélkül 200 mrdal belenyúlhat a piacba pár óra leforgása alatt..
Igazából Aban 10 oriban, orinként 100-200 ilyen épület nem tétel még kis hekin sem.. és felhozni bből fel lehet akár 50-100-200 mrdot is csak rajtad múlik, aztán lassan szétdobod a másik 9 között és mehet újra a csorgatás..
Nem is rossz..