Quote:
Originally Posted by Értem én, de ..
Bank nem megoldás - fosztható a pénz.
Ne haragudj, de ez nem kényelmi megoldás lenne. Erre áldoznom kell valamiből, ha szükségem van rá. Neked ezek szerint nincs. Oké. Másnak sem lehet?
Mindenki egyforma szabad idővel rendelkezik? Minden játékosnak egyformák a lehetőségei? NEM.
Akkor miért zavarna, ha én mondjuk felesként tartanék 5% ilyen épületet? Örülj neki, neked előnyöd lenne velem szemben, mert te teszel azért, hogy ne kelljen neked ilyen épület. Nekem viszont nincs humorom hozzá, egy darabig még ki fogom tenni, de ha elkopik lassan, akkor minek lopjak? Minek fosztogassak? Minek termeljek? Amortizációra? Akkor minek játsszak?
Ha mondjuk egy ilyen épületben lehetne 100 milla, 200 hekin lehetne a szövinknek 5% ilyen épülettel 4 yard. Az sok? Vagy zavarna téged?
Ráadásul korlátozott a pénz elrakása/pénzhez jutás ebből a fajta tartalékból. Szóval nincs az, hogy jönnek fosztani és oda elrakod (ha van üres helyed persze) aztán előveszed.
|
Fosztható és? Elteszed, ha meg úgysem vagy mikor ütnek és sok kp van bent szívd meg, nincs ezzel gond.. legyen már előnye annak, aki aktívabb, azzal szemben, aki nem..

Nem kényelmi? Akkor mi? Nem az a cél, hogy megint el lehessen dugni a pénzt érinthetetlenül 0 aktivitás mellett? Mert a javaslatod erről szól..

Miért zavar? Pl mert nem oszt nem szoroz, a feles 5% kocsmával kevesebbel is belop, de mellé még vissza sem lehet fosztani és még csak piacra sem kell tennie

pl simán megteheti a feles, hogy mészárlás ellen üríti az orit, és ha véletlen kimegyek több sereggel, elővarázsol x mrdot és pattint..
Miért lenne ez jó egy aktív játékosnak? Neki ez hátrány, mert nem tudja elvenni azt a pénzt a kevésbé aktívtól.. ráadásul a piacra is kevesebb árú kerül, megint csak hátrány az aktív/játszani akaró számára..
4 mrd elérhetetlen kp 200 hekin sok-e? Baromi sok